COMMON

#175 Nemmen

Nemmen are small, purple fish that frequent reefy areas and the deep sea, but are also commonly caught to resell as consumer pets. They are soft to the touch and like to be pet by their owners, unlike most other fish. When nemmen are happy, they blow small bubbles that they play with, often swimming circles around each bubble. Most nemmen live two or three years.

Found in
Release Date June 20, 2022
Sign up for a free account to claim this creature as your own.

Discover other creatures

Explore an endless universe of ficticious life on NovelGens.

COMMON

#025 Baibi

This small monkey navigates long distances by utilizing the bug-like wings on its back and can commonly be seen flying from forest to forest during the day. Their silhouette in flight mimicks those of birds, but birdwatchers with an eye for what t...

COMMON

#004 Avahi

Not much is known about where avahis originated, but they migrate in large packs extremely quickly, typically along water-adjacent routes. Their small stature and nimble speed makes them difficult to track and their spiny exterior carapace provide...

RARE

#028 Ala Dimio

Ala dimios (commonly also referred to as just "alas") are descendents of ancient, magical dragons. While they lack the magical prowess of their ancestors, they've thrived physically and dominate the highest skies with wind attacks and a gigantic h...

UNCOMMON

#253 Mawtok

Mawtokes are highly territorial creatures that lurk in the oceans of the world. They are only visible when they are swimming in sunlight and can remain motionless underwater for days at a time. If they decide to attack, they will rise out of the w...

COMMON

#173 Alu'fiku

Alu'fiku are reef-dwelling fish most notable for their false "dorsal eye", which remains open while they sleep to help deter smaller predators. This is particularly helpful for alu'fiku because they sleep in open waters, coasting forward as if swi...

RARE

#267 Groxus

The groxus is the largest known insect in the world. They can grow to be 300 feet long and weigh up to 60 tons. Groxuses are nocturnal, feeding on large mammals and each other. They can be found in forests and deserts throughout the world. Because...