COMMON

#080 Elphin

Elphins largely inhabit marshy enchanted forests (usually those with a larger body of water within them), although they have also sometimes been seen in nearby freshwater lakes. Elphins are renouned for their above-surface jump heights and accuracy, with world records set around thirty feet high through a tiny hoop. They're also highly intelligent and seem to have a form of language using squeaks and echoes.

Release Date March 17, 2022
Sign up for a free account to claim this creature as your own.

Discover other creatures

Explore an endless universe of ficticious life on NovelGens.

UNCOMMON

#019 Braggen

Braggens are large, blue birds that are known for their ability to fly extremely fast. They are very difficult to catch and can be found most often in forests following a wildfire. Braggens are extremely intelligent and can communicate with humans...

RARE

#058 Forrest

Forrests are ghostly entities that inhabit jungles and forests. They are largely transclucent and intangible, typically only able to affect the world through moving wind. In the foggiest nights, a forrest can be seen with the naked eye. Locals oft...

COMMON

#243 Banabat

Banabats are small, flying creatures of the night best known for their bright yellow coloring and unique reproduction cycle. Banabats are friendly to most species and primarily feed on tree sap by using their sharp teeth to pierce deep holes throu...

COMMON

#265 Trogurp

Trogurps are small, brightly-colored insects that are typically found in the forests of the world. They eat leaves and other plant matter and are covered in a thick chitinous shell. Male trogurps can be aggressive towards one another and will duel...

COMMON

#333 Gremalf

The gremalf can be found in large herds in forests, hills, and mountains. Gremalves are large, cloven-hoofed animals that are kept by many farmers for their rich, orange milk. A gremalf herd is usually led by a single dominant female known as the ...

UNCOMMON

#362 Fjasdijh

Fjasdijh are slender cat-like creatures who dwell deep in caves and reproduce quickly, sometimes giving birth to litters of up to ten offspring at a time. They are nocturnal, spending their days sleeping in underground burrows and emerging at nigh...